FILM NEČISTA KRV PRED PUBLIKOM U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
20744
post-template-default,single,single-post,postid-20744,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

FILM NEČISTA KRV PRED PUBLIKOM U ĆUPRIJI

FILM NEČISTA KRV PRED PUBLIKOM U ĆUPRIJI

Film “Nečista krv” reditelja Milutina Petrovića doživeće svoju premijeru pred ćuprijskom publikom 6. i 7. septembra kada je orgazovana projekcija u 18 i 20 sati.

Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju, ne samo moćni turski begovi, već i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana „Nečista krv“.

Glavne uloge u filmu tumače: Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović, Dejan Bućin, Marko Grabež, Tim Sejfi, Nedim Nezirović, Milica Gojković, Teodora Dragićević, Vaja Dujović, Nikola Vujović.

Prodaja ulaznica po ceni od 300 dinara obavljaće se 3. septembra u terminima od 13 do 16 i od 17 do 19 sati i u danima projekcije. Broj mesta ograničen!