MERE PodrŠKE EnergetskE EfikasnostI Kuća i Stanova - Ćuprija.net
37447
post-template-default,single,single-post,postid-37447,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

MERE PodrŠKE EnergetskE EfikasnostI Kuća i Stanova

MERE PodrŠKE EnergetskE EfikasnostI Kuća i Stanova

Opštinsko veće Ćuprije donelo odluku o raspisivanju Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine. Ova inicijativa se realizuje u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“.

Glavni cilj poziva je unapređenje energetske efikasnosti kuća i stanova kroz različite mere, uključujući zamenu prozora, ugradnju termičke izolacije, zamenu grejanja, ugradnju solarnih panela i druge tehnologije za proizvodnju čiste energije.

Pravo na učešće imaju svi stanovnici objekata na teritoriji opštine Ćuprija koji ispunjavaju zakonske uslove, uključujući legalno izgrađene objekte i postojeće korisnike sa regularnim prebivalištem.

Javni poziv će biti otvoren od 19. jula 2024. godine i trajaće do utroška sredstava.

Za više informacija i detalja o prijavi, zainteresovani građani se mogu obratiti na kontakt telefon 064/8959459 ili putem e-pošte na adresu cistaenergija@cuprija.rs.

Građani sa statusom energetski ugroženih kupaca takođe će imati prioritet u ovom procesu.