ZAHVALJUJUĆI DONACIJI SUBNOR-A, BIBLIOTEKA "DUŠAN MATIĆ" BOGATIJA ZA 120 NASLOVA - Ćuprija.net
37269
post-template-default,single,single-post,postid-37269,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ZAHVALJUJUĆI DONACIJI SUBNOR-A, BIBLIOTEKA “DUŠAN MATIĆ” BOGATIJA ZA 120 NASLOVA

ZAHVALJUJUĆI DONACIJI SUBNOR-A, BIBLIOTEKA “DUŠAN MATIĆ” BOGATIJA ZA 120 NASLOVA

Narodna biblioteka “Dušan Matić” bogatija je za oko 120 različitih naslova koje je direktorki biblioteke LJiljani Đorđević, uručio akademik pukovnik prof. dr Željko Zirojević, potpredsednik SUBNOR-a Srbije. Ova saradnja uspostavljena je na inicijativu Opštinske organizacije SUBNOR-a, a kako je ovom prilikom istakla direktorka biblioteke, ova donacija svakako će biti od koristi svim građanima koji redovno posećuju biblioteku, oplemenjujući svoje znanje uz pomoć knjige.

Akademik pukovnik prof. dr Željko Zirojević, autor je 75 knjiga, napisao je oko 1700 recenzija, predgovora za mnoge knjige i hiljade novinskih članaka. Zadovoljstvo je moje, i veoma sam počastvovan što sam biblioteci koja nosi ime jednog velikana, mogao da doniram deo svoje lične bibliotekačke građe, u nadi da ćemo ovu saradnju prošititi na različite vrste delovanja u kojima će biti uključena boračka organizacija i njeni članovi.

U ime lokalne boračke organizacije, biblioteci i akademiku, zahvalio se Tomislav Tanić, koordinator SUBNOR-a, koji je ovom prilikom najavio aktivniju saradnju SUBNOR-a sa narodnom bibliotekom.