JOGA U KUTKU ZA OSNAŽIVANJE PORODICE PROTIV SVAKODNEVIH STRESOVA I IZAZOVA - Ćuprija.net
37204
post-template-default,single,single-post,postid-37204,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

JOGA U KUTKU ZA OSNAŽIVANJE PORODICE PROTIV SVAKODNEVIH STRESOVA I IZAZOVA

JOGA U KUTKU ZA OSNAŽIVANJE PORODICE PROTIV SVAKODNEVIH STRESOVA I IZAZOVA

Povodom Međunarodnog dana joge, u Moravskom parku je održan besplatan čas joge koji je okupio 15 učesnika. Ovaj događaj, organizovan u sklopu inicijative “Kutak za osnaživanje porodice”, vodila je Aleksandra Petrović, iskusni instruktor joge.

Cilj ovog časa bio je promocija zdravog stila života i pružanje načina za bekstvo od stresa kroz kontrolu nad telom i umom a polaznici su kroz vođene sesije učili tehnike opuštanja i meditacije.

Broj zainteresovanih polaznika na ovom događaju pokazao je da je ovakva inicijativa dobrodošla a organizatori najavljuju da će uz podršku Doma zdravlja i partnera na ovom projektu u budućnosti organizovati još ovakvih događaja koji pomažu unapređenja zdravlja i kvaliteta života i pružaju podršku porodicama i pojedincima.