POČINJE LETNJI FUTSAL TURNIH MESNIH ZAJEDNICA - Ćuprija.net
37157
post-template-default,single,single-post,postid-37157,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POČINJE LETNJI FUTSAL TURNIH MESNIH ZAJEDNICA

POČINJE LETNJI FUTSAL TURNIH MESNIH ZAJEDNICA

Na terenima u Sokolskom domu, od ponedeljka 24. juna, ljubitelji malog fudbala, moći će da uživaju u drugom po redu Futsal turniru Mesnih zajednica “Ćuprija kup 2024.” Organizator turnira je Sportski savez Ćuprije, a prema rečima Dušana Tanića koordinatora Saveza, zadovoljni su dosadašnjim interesovanjem i očekuju da će se ove godine oko 15-ak ekipa iz seoskih i gradskih mesnih zajednica, boriti za titulu najbolje ekipe.

Podsećanja radi, prošle godine na turniru je učestvovalo 12 ekipa, a novina je da će se ekipe sa teritorije grada, prijavljivati po mestu glasanja. Kako je planirano turnir bi trebalo da traje nedelju dana, a nakon grupne faze, igraće se po sistemu eliminacije, četvrtfinale, polufinale i finale a za najbolje su i ove godine obezbeđeni pehari i nagrade.
Pokrovitelj turnira je opština Ćuprija.