OBELEŽEN SVETSKI DAN DOBOROVOLJNIH DAVALACA KRVI, CRVENI KRST URUČIO DIPLOME DAVAOCIMA U ĆURPIJI - Ćuprija.net
37090
post-template-default,single,single-post,postid-37090,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OBELEŽEN SVETSKI DAN DOBOROVOLJNIH DAVALACA KRVI, CRVENI KRST URUČIO DIPLOME DAVAOCIMA U ĆURPIJI

OBELEŽEN SVETSKI DAN DOBOROVOLJNIH DAVALACA KRVI, CRVENI KRST URUČIO DIPLOME DAVAOCIMA U ĆURPIJI

Povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, u Ćupriji su uručene zahvalnice svim osobama koje su dale krv 20 i više puta. Ovaj gest predstavlja znak priznanja za njihovu nesebičnost i značajan doprinos spasavanju života.

Organizator događaja, Crveni krst Ćuprije, u saradnji sa Transfuzijom krvi iz Niša, ističe važnost ovakvih akcija za podizanje svesti o potrebi za dobrovoljnim davanjem krvi. Zahvalnice su uručene kao mali znak pažnje i zahvalnosti prema pojedincima koji kontinuirano učestvuju u ovim humanitarnim aktivnostima.

Ovaj događaj služi kao podsetnik na važnost dobrovoljnog davanja krvi i poziv svim građanima da se pridruže ovoj plemenitoj akciji, čime mogu značajno doprineti zdravstvenom sistemu i spasiti mnoge živote.