KOLO I IGRA NA KRAJU GODINE KOD VUKOVACA - Ćuprija.net
37084
post-template-default,single,single-post,postid-37084,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

KOLO I IGRA NA KRAJU GODINE KOD VUKOVACA

KOLO I IGRA NA KRAJU GODINE KOD VUKOVACA

Za učenike od I do VII razreda osnovnih škola na teritoriji Republike Srbije danas se završava školska godina.

Poslednji školski dan učenici Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Ćuprije iskoristili su za organizovanje raznih sportskih i društvenih aktivnosti. Na terenu škole igrao se fudbal, košarka, badmiton i preskako lastiš a na poligonu spretnosti svoje veštine proveravali su učenici nižih razreda škole.

Ovo je bila prilika da se svi učenici okupe, zabave i zajedno proslave završetak nastave. Tokom proslave, direktorka škole Vesna Vijorović čestitala je učenicima na postignutim rezultatima na brojnim takmičenjima i odličnim uspesima. Maturantima je poželela uspešan nastavak školovanja, a zahvalila je svim učiteljima, roditeljima i prijateljima škole koji su doprineli njenom promovisanju i uspehu kao škole sa najvećim brojem đaka.