TRGOVINSKI LANAC LEON IZ VRANJA OTVORIO MARKET U ĆURPIJI,UPOREDI I UŠTEDI, PORUČUJU IZ LEONA. - Ćuprija.net
37014
post-template-default,single,single-post,postid-37014,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TRGOVINSKI LANAC LEON IZ VRANJA OTVORIO MARKET U ĆURPIJI,UPOREDI I UŠTEDI, PORUČUJU IZ LEONA.

TRGOVINSKI LANAC LEON IZ VRANJA OTVORIO MARKET U ĆURPIJI,UPOREDI I UŠTEDI, PORUČUJU IZ LEONA.

Kompanija „Leon Conditors“ iz Vranja, nakon uspešnog poslovanja i otvaranja objekata širom Srbije, otvorila je prvi maloprodajni objekat u centru Ćuprije ,što je ujedno i prvi objekat pod ovim imenom u Centralnoj Srbiji. Ovaj domaći trgovački lanac obuhvata 13 trgovačkih preduzeća sa preko 770 maloprodajnih objekata i 7.000 zaposlenih na teritoriji cele Republike Srbije.

„Ćuprija je prva u Pomoravlju i centralnom delu Srbije u kojoj je otvoren maloprodajni objekat ‘Leona’. Prepoznali smo kapacitete opštine koja se širi i videli potencijal među potrošačima,“ izjavio je Ilija Stojanović, PR menadžer kompanije, na svečanom otvaranju.

“Leon” je član Domaćeg trgovinskog lanca (DTL), U novootvorenom maloprodajnom objektu u Ćupriji zaposleno je deset radnika iz grada i okoline, što je deo poslovne politike kompanije. „Ukoliko se ukaže potreba, uposlićemo još radnika,“ dodao je Stojanović.

“Učestale vikend akcije, šok cene, redovne dvonedeljne liflet akcije, nedeljne akcije, nagradne igre, promocije i pokloni odlikuju naše objekte. Pored velikog asortimana, redovnog snabdevanja i pristupačnih cena, ljubaznost zaposlenih koji se trude da svojim svojim sugrađanima obezbede najbolju uslugu, smatrao našim najjačim adutom”, navode iz ove kompanije.