OMŠ DUŠAN SKOVRAN USPEŠNO ZAVRŠILA ŠKOLSKU GODINI, ZA GODINU DANA 99 OSVOJENIH NAGRADA - Ćuprija.net
37063
post-template-default,single,single-post,postid-37063,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OMŠ DUŠAN SKOVRAN USPEŠNO ZAVRŠILA ŠKOLSKU GODINI, ZA GODINU DANA 99 OSVOJENIH NAGRADA

OMŠ DUŠAN SKOVRAN USPEŠNO ZAVRŠILA ŠKOLSKU GODINI, ZA GODINU DANA 99 OSVOJENIH NAGRADA

Osnovna muzička škola “Dušan Skovran” završila je školsku godinu svečanim koncertom svojih učenika i ponosnim bilansom od 99 osvojenih nagrada na republičkim muzičkim takmičenjima i festivalima. Titulu đaka generacije zasluženo je ponela Aleksandra Isailović, maturant odseka harmonike, u klasi nastavnice Sonje Stanković.

“Moje druženje sa harmonikom se nastavlja. Sve što sam postigla rezultat je ličnog zalaganja i rada, ali sam na svom stečenom znanju neizmerno zahvalna svojoj nastavnici Sonji Stanković, koja me je u svet muzike uvela na sasvim poseban način,” rekla je Aleksandra kroz suze zahvalnosti.

Direktor škole Marko Milovanović zahvalio se svim nastavnicima na uloženom trudu i učenicima na postignutim rezultatima. “Ovo je jedna od najtrofejnijih godina za našu školu. Ponosan sam što smo uspeli da organizujemo još jedno veliko takmičenje osnovnih muzičkih škola i postanemo sinonim za kvalitetno muzičko obrazovanje koje pružamo učenicima, kako u matičnoj školi tako i u područnoj školi u Despotovcu,” izjavio je Milovanović.

Nagrade i priznanja dodeljena su najboljim učenicima na svim odsecima, kao i učenicima koji su postigli zapažene rezultate tokom školovanja. Diplome su dobili Dunja Jovanović, Sofija Krstić, Mihajlo Milovanović, Evgenija Marinjez, Pavle Dinić, Vasilije Živanović, Kristina Milutinović, Mina Čukić, Viktor Rakić i Anja Marković. Pored njih, na završnom koncertu nastupili su članovi dečjeg i velikog hora, orkestar harmonika i vokalni ansambl “Horos.”