KARATISTE SRBIJE U SUBOTU NA TURNIRU U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
37010
post-template-default,single,single-post,postid-37010,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

KARATISTE SRBIJE U SUBOTU NA TURNIRU U ĆUPRIJI

KARATISTE SRBIJE U SUBOTU NA TURNIRU U ĆUPRIJI

Karate klub “Knez Lazar” u subotu 15. juna, biće domaćin karatistima iz cele Srbije, koji će na borilištu u hali sportova Ada odmeriti snage na Vidovdanskom karate turniru u Ćupriji. Karatisti će se takmičiti u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji u katama i borbama, u kategoriji poletaraca, pionira, kadeta, juniora i seniora, kaže Aleksandar Ristov, trener Karate kluba “Knez Lazar” iz Ćuprije.

Karate klub “Knez Lazar” jedan je od najtrofejnijih sportskih klubova u našem gradu, a ćuprijski karatisti postižu zapažene rezultate kako na domaćim tako i na internacionalnim karate turnirima. Organizatori su za prvonagrađene obezbedili diplome i medalje, za sve takmičare u kategorijama poletarci i pioniri učesničke medalje, kao i pehare za najuspešniji , najbrojniji i najudaljeniji klub.