VELIKO OTVARANJE NOVOG DISKONTA U ĆUPRIJI: NAJNIŽE CENE I VREDNE NAGRADE ČEKAJU VAS! - Ćuprija.net
37004
post-template-default,single,single-post,postid-37004,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

VELIKO OTVARANJE NOVOG DISKONTA U ĆUPRIJI: NAJNIŽE CENE I VREDNE NAGRADE ČEKAJU VAS!

VELIKO OTVARANJE NOVOG DISKONTA U ĆUPRIJI: NAJNIŽE CENE I VREDNE NAGRADE ČEKAJU VAS!

Ćuprija će za par dana postati bogatija za novi diskont koji donosi ne samo najniže cene već i vredne nagrade za svoje prve kupce. DTL “Leon” sa velikim zadovoljstvom najavljuje otvaranje novog objekta na adresi Cara Lazara br. 3, u četvrtak, 13. juna 2024. godine, tačno u 8 sati.

Novi diskont DTL “Leon”, sa sloganom “Uporedi i uštedi”, ponudiće širok asortiman proizvoda po najpovoljnijim cenama na tržištu. Na dan otvaranja, svaki kupac će dobiti praktičan ceger kao znak zahvalnosti za posetu i podršku. Najsrećnije kupce na dan otvaranja očekuju i posebne nagrade:

  • Svaki 100. kupac osvojiće vaučer u vrednosti od 5000 dinara.
  • 500. kupac dobiće SMART televizor.
  • 1000. kupac će biti nagrađen KAPRIOLO biciklom.

Cilj diskonta “Leon” je da postane omiljeno mesto za kupovinu svih građana Ćuprije i okoline, pružajući im ne samo pristupačne cene već i izvanredno iskustvo kupovine. “Verujemo da će naš diskont postati sinonim za uštedu i kvalitet”, poručuju iz uprave ovog trgovinskog lanca koji posluje u više gradova.

Pozivamo vas da dođete na veliko otvaranje i postanete deo ove uzbudljive priče. Ne propustite priliku da budete među prvim kupcima koji će uživati u posebnim pogodnostima i nagradama koje smo pripremili. Vidimo se 13. juna u 8 sati na adresi Cara Lazara br. 3.

Ne propustite priliku da uporedite i uštedite!

POTRAŽITE NAS NA MAPI