TURNIR U MALOM FUDBALU U ČAST DRAGANA NESTOROVIĆA: POBEDA UČENIKA PRVE GODINE - Ćuprija.net
36920
post-template-default,single,single-post,postid-36920,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TURNIR U MALOM FUDBALU U ČAST DRAGANA NESTOROVIĆA: POBEDA UČENIKA PRVE GODINE

TURNIR U MALOM FUDBALU U ČAST DRAGANA NESTOROVIĆA: POBEDA UČENIKA PRVE GODINE

Tehničkа školа u Ćupriji, na inicijativu maturanata, organizovaла je turnir u malom fudbalu posvećen preminulom učeniku škole, Draganu Nestoroviću. Turnir, koji već drugu godinu za redom okuplja učenike i nastavnike, održan je kao znak sećanja na Dragana i simbol zajedništva i solidarnosti među učenicima.

Ove godine, finalna utakmica se odigrala na fudbalskom terenu Sokolskog doma u Ćupriji, gde su se nadmetali učenici prve i druge godine. Nakon neizvesnog produžetka, učenici prve godine su odneli pobedu.

“Verujem da smo svi danas u letu lopte videli sve drugo osim nadmetanja. Bez obzira na to ko je poneo pobednički pehar, prisustvo svih nas na ovom terenu jedina je pobeda koja danas važi. Najveće priznanje danas je ono za osećajnost. Onu koja je postojala ili onu koja je podstaknuta. Ovogodišnjim okupljanjem dokazali smo da Turnir “Dragan Nestorović” traje i da će trajati, jer smo svi uspeli da iznesemo tugu i sećanje na teren, a da igra traje,” rekla je direktorka škole Jelena Bizetić Maljković, obrativši se prisutnima pre uručivanja pehara.

Na kraju memorijalnog turnira, uručene su nagrade pobedničkoj ekipi, najboljem strelcu, golmanu i igraču turnira. Turnir je ponovo dokazao da je sećanje na Dragana živo i da kroz sport učenici uspevaju da očuvaju duh prijateljstva.