OTVARANJE KUPALIŠNE SEZONE NA SLAVIJI U PETAK 14. JUNA! - Ćuprija.net
36951
post-template-default,single,single-post,postid-36951,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OTVARANJE KUPALIŠNE SEZONE NA SLAVIJI U PETAK 14. JUNA!

OTVARANJE KUPALIŠNE SEZONE NA SLAVIJI U PETAK 14. JUNA!

Letnja sezona na bazenima na Slaviji zvanično će početi u petak, 14. juna. Iako leto kalendarski još nije stiglo, ljubitelji kupanja će od ovog datuma moći da uživaju u svim sadržajima koje kompleks nudi.

Posebno se ističe pristupačna cena ulaznica. Nakon 15 časova, ulaznica košta samo 150 dinara, što je najniža cena za one koji žele da iskoriste popodnevne sate za kupanje. Redovna dnevna ulaznica i ulaznica tokom vikenda iznosi 250 dinara.

“Higijena i visok kvalitet vode su naš prioritet, a bezbednost kupača osiguravaju profesionalni spasioci,” izjavio je Ivan Aleksić, direktor SC Ada. On je dodao da će i ove sezone biti organizovana besplatna škola plivanja za sve zainteresovane.

Kompleks bazena na Slaviji obuhvata površinu od oko 2 hektara i sadrži olimpijski i dečji bazen, teniske terene, parking prostor i kafe bar na otvorenom. Posetiocima su na raspolaganju kompletan mobilijar bazena, kao i sanitarni blok sa kabinama za presvlačenje i tuševima.