VEŽBE GAĐANJA NA PASULJANSKIM LIVADAMA - Ćuprija.net
36918
post-template-default,single,single-post,postid-36918,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

VEŽBE GAĐANJA NA PASULJANSKIM LIVADAMA

VEŽBE GAĐANJA NA PASULJANSKIM LIVADAMA

Do 06. juna u reonu Pasuljanskih livada, biće obavljena gađanja iz naoružanja Vojske Srbije, saopštila je Vojna pošta Ćuprija. U zoni Vojnog poligona, svakodnevno između 6 i 20 sati zatvoreni su lokalni pravci za saobraćaj, a poseban apel upućen je Javnom preduzeću „Srbija šume“ da u navedenom periodu obavi koordinaciju sa Komandom Vojne pošte Ćuprija i korisnikom poligona zbog eventualnih aktivnosti.

U zoni vojnih gađanja je zabranjeno kretanje ljudi i neophodna je evakuacija životinja. Granice opasnog područja biće obeležene velikim crvenim barjacima, a na prilaznim putevima biće postavljeni stražari. Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve, koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih zrna municije i njihovih delova. Eventualna materijalna šteta nastala usled navedenih vojnih aktivnosti može se prijaviti Komandi korisnika poligona dok traju gađanja, svakodnevno, do 20 sati.