ĆUPRIJA DOBIJA MINIBUSEVE ZA POBOLJŠANJE PREVOZA U SEOSKIM PODRUČJIMA - Ćuprija.net
36890
post-template-default,single,single-post,postid-36890,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ĆUPRIJA DOBIJA MINIBUSEVE ZA POBOLJŠANJE PREVOZA U SEOSKIM PODRUČJIMA

ĆUPRIJA DOBIJA MINIBUSEVE ZA POBOLJŠANJE PREVOZA U SEOSKIM PODRUČJIMA

Jelena Đulinac, predsednica opštine Ćuprija, potpisala je u Ministarstvu za brigu o selu ugovor o nabavci minibuseva za prevoz stanovništva iz seoskih mesnih zajednica. Ovaj ugovor je deo programa ministarstva koji pruža lokalnim samoupravama namenska bespovratna sredstva za nabavku vozila koja će služiti za prevoz seoskog stanovništva.

Tokom sastanka sa ministrom Milanom Krkobabićem, predsednica Đulinac je istakla posvećenost lokalne vlasti poboljšanju uslova života u ruralnim područjima opštine Ćuprija. Ova posvećenost obuhvata unapređenje putne infrastrukture, obrazovnih ustanova, kao i ulaganja u socijalnu i zdravstvenu zaštitu.

Novi minibusevi će značajno olakšati pristup uslugama i sadržajima koji nedostaju u mesnim zajednicama, naročito za starije stanovnike. Kako je navela predsednica Đulinac, ovo će doprineti poboljšanju kvaliteta života i omogućiti bolju povezanost ruralnih sredina sa ostatkom opštine.