ZDRAVIJADA U BUDVI - ĆUPRIJSKI ZDRAVSTVENI RADNICI SPREMNI ZA SPORTSKE IZAZOVE - Ćuprija.net
36871
post-template-default,single,single-post,postid-36871,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ZDRAVIJADA U BUDVI – ĆUPRIJSKI ZDRAVSTVENI RADNICI SPREMNI ZA SPORTSKE IZAZOVE

ZDRAVIJADA U BUDVI – ĆUPRIJSKI ZDRAVSTVENI RADNICI SPREMNI ZA SPORTSKE IZAZOVE

U prvoj nedelji juna, Budva će biti domaćin tradicionalne sportske manifestacije Zdravijada, koja okuplja zdravstvene radnike iz cele Srbije. Među učesnicima su i predstavnici Opšte bolnice iz Ćuprije, članovi Granskog sindikata zdravstva i socijalne zaštite “Nezavisnost”. Ove godine, 73 člana tima iz Ćuprije predstavljaće Centralni region Srbije.

Ćuprijski zdravstveni radnici će se nadmetati u deset sportskih disciplina, uključujući pikado, stoni tenis, šah, navlačenje konopca, bacanje kugle, sportski ribolov, bilijar, mali fudbal, košarku i odbojku.

Osim osnovnih sportskih aktivnosti, organizatori Zdravijade pripremili su i prateće sadržaje, kao što su izleti i krstarenje, koji će učesnicima omogućiti da se opuste i uživaju u prirodnim lepotama Budve.

Zdravijada je važan događaj koji promoviše zdrav način života, sportsku rekreaciju i jačanje timskog duha među zdravstvenim radnicima. Očekuje se da će ovogodišnja manifestacija biti još uspešnija i zabavnija i doprineti povezivanju i boljoj komunikaciji među zdravstvenim radnicima.