ODRŽANA 13. SEDNICA OŠTINSKOG VEĆA, USVOJEN PREDLOG PODRŠKE PROGRAMA UDRUŽENJA GRAĐANA - Ćuprija.net
36783
post-template-default,single,single-post,postid-36783,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ODRŽANA 13. SEDNICA OŠTINSKOG VEĆA, USVOJEN PREDLOG PODRŠKE PROGRAMA UDRUŽENJA GRAĐANA

ODRŽANA 13. SEDNICA OŠTINSKOG VEĆA, USVOJEN PREDLOG PODRŠKE PROGRAMA UDRUŽENJA GRAĐANA

Na 13. zasedanju Opštinskog veća opštine Ćuprija, prva tačka dnevnog reda bila je posvećena organizaciji javnog gradskog i prigradskog prevoza. S obzirom na to da uskoro ističe ugovor sa aktuelnim koncesionarom, pokrenuta je inicijativa za raspisivanje novog javnog poziva za koncesiju.

Nakon toga, članovi veća su razmatrali aktivnosti gradskog štaba za vanredne situacije. Prihvaćen je izveštaj o radu za prethodnu godinu i usvojen je plan rada štaba za tekuću godinu.

Komisija za raspodelu sredstava za programe udruženja predložila je da budžetska sredstva budu dodeljena za 12 udruženja građana koja svoje aktivnosti sprovode na teritoriji opštine Ćuprija, što je Opštinsko veće potvrdilo odlukom.

Sednica je zaključena rešenjem o određivanju subjekata od posebnog značaja za zaštitu i spasavanje na teritoriji opštine i razmatranjem zaključaka komisije za utvrđivanje visine naknade štete zbog ujeda pasa lutalica.