SREBRO ZA TEHNIČKU ŠKOLU NA TAKMIČENJU SAOBRAĆAJNIH ŠKOLA - Ćuprija.net
36534
post-template-default,single,single-post,postid-36534,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SREBRO ZA TEHNIČKU ŠKOLU NA TAKMIČENJU SAOBRAĆAJNIH ŠKOLA

SREBRO ZA TEHNIČKU ŠKOLU NA TAKMIČENJU SAOBRAĆAJNIH ŠKOLA

Sa 29. Republičkog takmičenja učenika saobraćajnih škola Srbije, učenici Tehničke škole iz Ćuprije, vratili su se sa srebrnom medaljom u pojedinačnoj i osvojenim trećim mestom u ekipnoj konkurenciji u kategoriji Vozač motornih vozila.

Takmičari iz 30 škola iz Srbije, odmerili su teorijska i praktična znanje i veštine iz saobraćaja, a ćuprijska Tehnička škola, u generalnom plasmanu zauzela je 8 mesto. Ćuprijsku školu predstavljalo je šestoro učenika u tri takmičarske discipline: tehničar drumskog saobraćaja Bojan Trailović i Ivan Miladinović,vozač motornih vozila Filip Gajić i Filip Antić i u kategoriji saobraćaj i transport Nevena Nešić i Miljana Bošković. Najuspešniji među njima, bio je Filip Antić, koji je osvojio 2. mesto u pojedinačnoj konkurenciji u disciplini Vozač motornih vozila, dok su ekipno, u istoj disciplini Filip Gajić i Filip Antić, osvojili 3. mesto.