DAN OTVORENIH VRATA MALOG DOMA VELIKOG SRCA - Ćuprija.net
36415
post-template-default,single,single-post,postid-36415,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

DAN OTVORENIH VRATA MALOG DOMA VELIKOG SRCA

DAN OTVORENIH VRATA MALOG DOMA VELIKOG SRCA

Dom učenika srednjih škola “Srećno“, organizovao je tradicionalnu manifestaciju „Dan otvorenih vrata“.

Ovo je prilika da se Dom učenika predstavi budućim korisnicima i da se oni, u neposrednom kontaktu sa vaspitačima i učenicima, upoznaju sa načinom života i rada u ustanovi.

“Dom je sigurna i bezbedna kuća u kojoj proces osamostaljivanja od roditelja teče mnogo lakše i bezbolnije, a direktor i vaspitači pružaju stručnu pomoć u adaptaciji i učenju. Ishrana je kvalitetna, raznovrsna i prilagođena uzrastu, sobe svetle i uredne a Dom nudi i mnogo sadržaja za kreativno i prijatno provođenje slobodnog vremena, istakla je Tatjana Milojević, direktorka Doma učenika srednjih škola “Srećno”

Posebno emotivan trenutak bio je obraćanje bivšeg učenika Doma, Saše Vasiljevića, doktoranta inženjerskih nauka, koji je istakao da su godine provedene u Domu od njega stvorile čoveka. On je zahvalio kolektivu ustanove, prisutnim roditeljima, gostima i učenicima, te ih pozvao da nastave da pomeraju granice i ostvaruju uspehe.

Posetioci Doma bili su u prilici da pogledaju izložbu radova učenika kreativne sekcije koji su na nedavno održanoj regionalnj Domijadi osvojii prvo mesto i prisustvuju svečanoj završnoj priredbi koju su pripremili članovi litetrarne, folklorne, dramske, muzičke i sekcije modernog plesa.