GROBLJANSKA ULICA POD ASFALTOM - Ćuprija.net
36384
post-template-default,single,single-post,postid-36384,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

GROBLJANSKA ULICA POD ASFALTOM

GROBLJANSKA ULICA POD ASFALTOM

Dugogodišnje rešavanje pitanje imovinsko pravnih odnosa kočilo je asfaltiranje Grobljanske ulice, jedne od najvažnijih ulica u Ćupriji. Građevinske mašine na terenu i prisutne radnike pozdravili su stanari ulice koji su više godina čekali njen završetak.

Nekada zemljani put najpre je posipan tucanikom, postavljeni su otvori za pristup kanalizacionoj mreži i izrađeni ivičnjaci koji odvajaju prolaz za pešake od dela po kojem će se odvijati saobraćaj. Nakon ovih pripremnih radnji, usledilo je asfaltiranje dela puta u dužini od 150 metara.

Ovaj projekat asfaltiranja deo je ranije planirane izgradnje gradskih saobraćajnica koje sprovodi JKP “Ravno 2014”. Kada se završe i finalni detalji poput iscrtavanja horizontalne signalizacije, Grobljanska ulica biće spremna za svakodnevnu upotrebu, pružajući bolje uslove za život i kretanje svima u ovom delu Ćuprije.