ČAJANKA UZ KNJIGU - Ćuprija.net
36368
post-template-default,single,single-post,postid-36368,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ČAJANKA UZ KNJIGU

ČAJANKA UZ KNJIGU

Noć knjige je omiljena manifestacija svih koji vole knjigu i čitanje. Biblioteka “Dušan Matić” povodom obeležavanja Svetskog dana knjige i autorskih prava organizovala je celodnevni program druženja koji  popularizuje naviku čitanja i ističe značaj pisane reči.

Ovogodišnji program manifestacije upotpunila je “Čajanka sa predsednicom Opštine Ćuprija”. Uz šoljicu čaja i omiljene naslove knjiga, predsednica Jelena Đulinac, pridružila se građanima u razgovoru o značaju obrazovanja i pisane reči u razvoju mladih. U prijatnoj atmosferi, obeleženoj citatima i stihovima, razmenjivane su ideje o tome kako porodica igra ključnu ulogu u formiranju društva i kako knjiga može biti neizostavan deo odrastanja.

Druženju uz čaj prisustvovali su Vladimir Vasiljević, zamenik predsednika opštine Ćuprija i pesnik, esejista i književni kritičar Zoran Bognar.