PRIJEM KOD PREDSEDNICE ĐULINAC, MLADOM HEMIČARU MNOGO SREĆE NA PREDSTOJEĆEM TAKMIČENJU U KINI - Ćuprija.net
36328
post-template-default,single,single-post,postid-36328,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PRIJEM KOD PREDSEDNICE ĐULINAC, MLADOM HEMIČARU MNOGO SREĆE NA PREDSTOJEĆEM TAKMIČENJU U KINI

PRIJEM KOD PREDSEDNICE ĐULINAC, MLADOM HEMIČARU MNOGO SREĆE NA PREDSTOJEĆEM TAKMIČENJU U KINI

Mladom gimnazijalcu Dušanu Đurđeviću iz Ćuprije ukazano je poštovanje na prijemu kod predsednice opštine Ćuprija organizovanom u njegovu čast, pred odlazak na 58. Međunarodnu Mendeljejevu hemijsku olimpijadu u Kini.

Tom prlikom predsednica opštine Jelena Đulinac istakla je da je Ćuprija ponosna na Dušana i njegove rezultate i da je njegov rad dokaz da se upornost i marljivo učenje uvek isplate i budu nagrađeni. Predsednica opštine je izrazila uverenje da će mladi hemičar na najbolji način reprezentovati Ćupriju i Srbiju, te mu je poželela mnogo uspeha na takmičenju.

Mladi hemičar će zajedno sa još troje članova reprezentacije Srbije braniti boje svoje zemlje na takmičenju u Kini koje se održava od 20. do 27. aprila. Odlazak na Međunarodnu Mendeljejevu hemijsku olimpijadu predstavlja veliku čast i priznanje za njegov trud i talent a svi očekujemo da se vratiti sa sjajnim rezultatima.