AKTIV ŽENA NAŠE ZLATNO DOBA - HUMANITARNA IZLOŽBA ZA UGROŽENE PORODICE - Ćuprija.net
35731
post-template-default,single,single-post,postid-35731,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

AKTIV ŽENA NAŠE ZLATNO DOBA – HUMANITARNA IZLOŽBA ZA UGROŽENE PORODICE

AKTIV ŽENA NAŠE ZLATNO DOBA – HUMANITARNA IZLOŽBA ZA UGROŽENE PORODICE

Izložba rukotvorina povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena dobra je prilika da se građani Ćuprije upoznaju sa radom aktiva žena “Naše zlatno doba” i prezentuju rukotovorine članica udruženja koje su nastale na kreativanim radionicama.

Izložbu “Rukotvorine” čine heklani ukrasi, sadnice sobnog cveća, dekorativni predmeti, šatule i razni vezani komadi odeće a mogu se naći i razni kolači i pite izrađene po narodnim receptima. Pored ove izložbe članice udruženja organizovale su i izložbu “Kolač naših majki” sa postavkom slatkih i slanih poslastica koje su poslužile posetiocima.

Mirjana Stojanović, predsednica najstarijeg aktiva žena u Ćupriji, pozvala je građane da posete ovu humanitarnu izložbu i kupovinom nekog od izloženih radova pomognu ugroženim porodicama u našoj opštini.

Podršku rada aktiva žena “Naše zlatno doba” u organizaciji izložbe pružili su Turistička organizacije Ćuprije, Ustanova kulture i Udruženje penzionera “Nezavisnost”.