POMOĆ REGISTROVANIM POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVIMA POGOĐENIM POPLAVAMA U SRBIJI 2023 - Ćuprija.net
33230
post-template-default,single,single-post,postid-33230,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POMOĆ REGISTROVANIM POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVIMA POGOĐENIM POPLAVAMA U SRBIJI 2023

POMOĆ REGISTROVANIM POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVIMA POGOĐENIM POPLAVAMA U SRBIJI 2023

Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pomažu oporavak registrovanih poljoprivrednih gazdinstava koja su pretrpela štetu u poplavama u junu 2023. godine na teritoriji opštine Ćuprija.

Da bi se ostvarilo pravo na pomoć. potrebno je da nosilac registrovanog poljoprivrednog gazdinsta uz prijavni formular, potvrdu o registraciji gazdinstva, zapisnik o proceni štete na poljoprivredi, ličnu kartu i potvrdu o aktivnom statusu preda nadležnoj službi do 17. novembra 2023. godine.

Prijavni formular može se preuzeti u prostorijama opštinske Uprave opšitne Ćuprija, kancelarija Službe besplatne pravne pomoći, svakog radnog dana od 8 do 15 sati a dodatne informacije dobiti u Službi za poljoprivredu opštine Ćuprija.