ODOBRENA REKORDNA SREDSTVA ZA REKONSTRUKCIJU ŠKOLE 13. OKTOBAR - Ćuprija.net
33227
post-template-default,single,single-post,postid-33227,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ODOBRENA REKORDNA SREDSTVA ZA REKONSTRUKCIJU ŠKOLE 13. OKTOBAR

ODOBRENA REKORDNA SREDSTVA ZA REKONSTRUKCIJU ŠKOLE 13. OKTOBAR

Ministarstvo za javna ulaganja Republike Srbije finansiraće sa 67 miliona dinara kompletnu rekonstrukciju OŠ 13. Oktobar u Ćupriji, što je najveći iznos koji je opština Ćuprija dobila za rekonstrukciju jedne obrazovne ustanove.

Radovi će obuhvatiti zamenu krova, stolarije, izradu fasade, sanaciju toaleta i kompletnog unutrašnjeg prostora.

Tačnost ove informaciju potvrdio je svom nalogu na društvenim mrežama Ninoslav Erić, mr ekonomskih nauka i dosadašnji predsednik SO Ćuprija. “Ćuprija nikada nije imala podršku Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića kao što je ima sada što se vidi i kroz odobrena sredstva za rekonstrukciju škole”, naveo je Erić.

Zgrada matiče škole “13. Oktobar” izgrađena je 1991. godine i u okviru nje postoje četiri područne škole u Senju, Virinu,Supskoj i Mijatovcu.

U okviru škole postoje fiskulturna sala, dva terena za mali fudbal od kojih je jedan sa veštačkom travom, teren za rukomet i teniski teren. Škola poseduje opremljene kabinete za izvođenje predmetne nastave, biblioteku i medijateku koji doprinose uspehu učenika u sportskim i ostalim predmetnim takmičenjima, kao i radu sekcija i školskih timova.