ERIĆ POSLE POSLANIČKOG MANDATA ODLAZI NA VAŽNU DRŽAVNU FUNKCIJU - Ćuprija.net
33108
post-template-default,single,single-post,postid-33108,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ERIĆ POSLE POSLANIČKOG MANDATA ODLAZI NA VAŽNU DRŽAVNU FUNKCIJU

ERIĆ POSLE POSLANIČKOG MANDATA ODLAZI NA VAŽNU DRŽAVNU FUNKCIJU

Televizija Pomoravlje je, iz izvora bliskih Opštinskom odboru Srpske napredne stranke, nezvanično saznala da Ninoslav Erić, poslanik u prethodnom sazivu Republičke Skupštine, prelazi na važnu državnu funkciju. Ninoslav Erić nije želeo da potvrdi niti demantuje ovu informaciju.

Na pitanje novinara za komentar, rekao je da će o njegovom eventualnom prelasku na drugu funkciju odlučivati oni kojima je to posao i koji su i dosad vrednovali njegov rad, a da je na njemu da svoj rad, gde god se nalazio, posveti Ćupriji.

U politiku sam ušao – rekao je Erić – da učinim nešto dobro za grad u kome sam se rodio i u kome su rođena moja deca, i gde će se, nadam se, rađati i njihova deca. Nije važno sa koje pozicije to radite, na svakom poslu možete učiniti nešto dobro za svoju sredinu – naglasio je Erić. On je podsetio da je samo u ovoj godini Ćuprija iz republičkog budžeta dobila sredstva za nekoliko kapitalnih investicija.

Za rekonstrukciju državnih puteva na pravcima ka Paraćinu, Supska-Krušar i Gilje-Ostrikovac-Jovac izdvojeno je tri miliona evra, u toku su radovi na sanaciji vrtića “Šećerko” koji će uz potpuno novi izgled dobiti i pedesetak novih mesta, za koji dan kreće rekonstrukcija koncertne sale u Osnovnoj muzičkoj školi “Dušan Skovran”. Reč je o reprezentativnom umetničkom objektu, kakvih je samo nekoliko u zemlji. Gradska bolnica će dobiti magnetnu rezonancu, najsavremeniji dijagnostički uređaj poslednje generacije, i konačno, Ćuprija će nastaviti rekonstrukciju obrazovnih ustanova. Vrlo brzo kreće kompletna sanacija OŠ “13 Oktobar”.

Za sve ove investicije država je put Ćuprije usmerila ogromna sredstva. To je učinila jer je procenila da smo u prethodnom periodu svi mi u Ćupriji radili dobro. To je najvažnije. Mnogo važnije od toga na kojoj ću funkciji biti ja – zaključio je Ninoslav Erić, ne dajući konkretan odgovor, ali i ne isključujući mogućnost da prvi čovek ćuprijskih naprednjaka, uskoro, poslaničku funkciju zameni važnom državnom funkcijom.