PROVERITE DA LI STE UPISANI U BIRAČKI SPISAK - Ćuprija.net
33062
post-template-default,single,single-post,postid-33062,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PROVERITE DA LI STE UPISANI U BIRAČKI SPISAK

PROVERITE DA LI STE UPISANI U BIRAČKI SPISAK

Deo Jedinstvenog biračkog spiska za teritoriju opštine Ćuprija, izložen je u Opštinskoj upravi opštine Ćuprija, ul. Vidovdanska br.18. Uvid u deo Jedinstvenog biračkog spiska vrši se putem računarske opreme unošenjem jedinstvenog matičnog broja građana u cilju provere da li je građanin upisan u birački spisak i da li su upisani podaci tačni.

Uvid u jedinstveni birački spisak može se izvršiti i elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave na adresi upit.birackispisak.gov.rs, unošenjem podatka o jedinstvenom matičnom broju građana, registarskom broju lične karte ili broju pasoša.

Zahtevi za promene u delu Jedinstvenog biračkog spiska građani sa prebivalištem, odnosno interno raseljena lica sa boravištem na teritoriji opštine Ćuprija mogu podneti opštinskoj upravi u vremenu od 07 časova i 30 minuta do 15 časova i 30 minuta svakog radnog dana, i subotom od 9 do 14 časova, ili elektronskim putem portalu E-uprava, a naj kasnije do dana zaključenja biračkog spiska 01. decembra 2023. godine u 24 časa.