POČELA PREDAJA IZBORNIH LISTA, SNS PRVI PREDAO SVOJU "Aleksandar Vučić – Ćuprija ne sme da stane" - Ćuprija.net
33066
post-template-default,single,single-post,postid-33066,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POČELA PREDAJA IZBORNIH LISTA, SNS PRVI PREDAO SVOJU “Aleksandar Vučić – Ćuprija ne sme da stane”

POČELA PREDAJA IZBORNIH LISTA, SNS PRVI PREDAO SVOJU “Aleksandar Vučić – Ćuprija ne sme da stane”

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Ćupriji Ninoslav Erić predao je Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu “Aleksandar Vučić – Ćuprija ne sme da stane” za lokalne izbore.

Velika grupa članova ove stranke pratila je predaju izborne liste i na taj način pružila podršku svojim predstavnicima na predstojećim izborima. Opštinskoj izbornoj komisiji predata je puna lista sa 37 odborničkih kandidata.

“Posle 10 godina borbe za napredak Srbije i Ćuprije, za bolji život svih građana izlazimo na izbore spremniji nego ikada, rekao je Ninoslav Erić, predsednik opštinskog odbora. Iza nas su godine mukotrpnog rada, velike želje i nesebičnog izgaranja za život dostojan čoveka u 21. veku”, naglasio je Erić.

On je apostrofirao da je posao bio težak jer je mnogo vremena izgubljeno na ispravljanju tuđih grešaka i zlonamernih poteza. “Pokazali smo da znamo i možemo, a građani su nas za to svojim glasovima nagradili tokom proteklih izbornih procesa. Hvala im na tome i pozivam ih da 17. decembra izađu na izbore i svoj glas daju ljudima koji rade za njih, za bolje sutra njihove dece”, rekao je Erić. On je naglasio da lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” za parlamentarne i “Ćuprija ne sme da stane” za lokalne izbore nudi najbolje kandidate koji će nastaviti da rade u korist Srbije i svoje opštine.

“Šta je sve urađeno u proteklih 10 godina teško je nabrojati. Sve se vidi. Tako će biti i u budućnosti. Nove fabrike, više radnih mesta, nove ulice i trgovi, rešavanje pitanja vodosnabdevanja, efikasnije zdravstvo, modernije školstvo, više para za kulturu i sprot, savremenija poljoprivreda, nova železnička stanica, novi drumski most preko Velike Morave i još mnogo drugih poslova”, nabrojao je Erić. Većina radova se privodi kraju a nove započinjemo. To je put kojim Srbija ide u budućnost i nema stajanja”, zaključio je Ninoslav Erić nakon predaje odborničke liste za lokalne izbore 17. decembra.

SNS je prva politička stranka koja je predala izbornu listu RIK-u, uz koju je dostavila i 92.637 potpisa podrške građana dok je OO SNS u Ćupriji prvi predao svoju izbornu listu.