ĆUPRIJA JE JEDAN OD PET GRADOVA KOJI ĆE DO KRAJA GODINE DOBITI MAGNETNU REZONANCU - Ćuprija.net
32792
post-template-default,single,single-post,postid-32792,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ĆUPRIJA JE JEDAN OD PET GRADOVA KOJI ĆE DO KRAJA GODINE DOBITI MAGNETNU REZONANCU

ĆUPRIJA JE JEDAN OD PET GRADOVA KOJI ĆE DO KRAJA GODINE DOBITI MAGNETNU REZONANCU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas prilikom uručenja najsavremenijeg mamografa Opštoj bolnici u Leskovcu da je Ćuprija jedan od pet gradova u Srbiji koji će u novembru dobiti magnetnu rezonancu.

“Snažno ojačavamo zdravstvo i verujem da ćemo tako nastaviti. Iznad svega je briga za ljude. Ne postoji ništa važnije od zdravlja naših građana”, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić.

U razgovoru sa novinarima o nastavku ulaganja, predsednik Vučić je najavio da će magnetna rezonanca u novembru stići i u Ćupriju i da je to jedna od najradosnijih vesti za celo Pomoravlje. Vučić je rekao da su magneti koje kupuju najmoderniji i da ovo pokazuje da ovo ne sme da bude stvar za koju se nema novca.

Informaciju o dobijanju magnetne rezonance potvrdio je u svojoj objavi na društvenim mrežama i Ninoslav Erić, predsednik SO Ćuprija.