ČOPOR PASA NAPAO DECU U ISAKOVU, ZAHVALJUJUĆI BAKI IZBEGNUTA TRAGEDIJA - Ćuprija.net
31021
post-template-default,single,single-post,postid-31021,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ČOPOR PASA NAPAO DECU U ISAKOVU, ZAHVALJUJUĆI BAKI IZBEGNUTA TRAGEDIJA

ČOPOR PASA NAPAO DECU U ISAKOVU, ZAHVALJUJUĆI BAKI IZBEGNUTA TRAGEDIJA

Rana na čelu i ogrebotina nosa tek delimično svedoče o traumi koju je proživela trogodišnja devojčica i njena sedmogodišnja sestra kada je na njih krenuo čopor pasa na seoskom putu u Isakovu.

Dušan Jonić, otac napadnutih devojčica kaže da se sve dogodilo 31. avgusta kada je njegova tašta krenula sa unukama da se prošetaju selom.

– Naša kuća je u delu sela koje se naziva Ćimare. Tokom šetnje seoskim putem, pred njima su se odjednom našla četiri psa koja su izašla iz komšinicinog dvorišta. Počeli su da laju i krenuli su na decu, koja su u strahu krenula da beže, pa je moja tašta zgrabila neki štap i zamahivala ka njima da ih rastera. Moja trogodišnja ćerkica je pala prilikom bežanja i povredila glavu. Srećom, u tom trenutku supruga i ja smo nailazili kolima, a kada sam video šta se dešava počeo sam da trubim da bi ih oterao, pa su pobegli. Inače, ko zna šta je moglo da se desi, priča Dušan.

Skorašnji napad je kulminacija problema sa kojima se suočavaju meštani ovog sela zbog komšinice koja u svom dvorištu ima, kako oni tvrde, do 30 pasa. Sa njom su ranije pokušavali da razgovaraju i molili je da bolje ogradi dvorište u kojem psi žive ali to nije urodilo plodom.