ZAVRŠEN JE 8. ZIMSKI TURNIR U FUTSALU - Ćuprija.net
21565
post-template-default,single,single-post,postid-21565,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ZAVRŠEN JE 8. ZIMSKI TURNIR U FUTSALU

ZAVRŠEN JE 8. ZIMSKI TURNIR U FUTSALU

Posle skoro mesec dana odličnog malog fudbala, igranjem finalnih utakmicama završen je ovogodišnji Zimski turnir.

Ekipa „Sind“ iz Šabca pobednik je ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu, popularnom „futsalu“, koji se igrao na terenu sportskog centra u Ćupriji. Oni su u finalu savladali ekipu „Divis nekretnine“ iz Beograda. 

U kategoriji mesnih zajednica, prvo mesto zauzela je ekipa „Mijatovac“, pobedivši u malom finalu ekipu MZ “Jovac”, a na turniru su se takmičile i mlađe kategorije igrača uzrasta 2009/2010 godišta, što ovaj turnir svrstava u kategoriju najvišeg ranga u Srbiji.

“Pribojavali smo se zbog epidemiološke situacije kako će se odvijati tok turnira, s obzirom na to da je iz tih razloga prošlogodišnj turnir odložen i drago mi je da je na kraju sve ispalo savršeno kako smo i planiri. U organizacionom smislu ovaj turnir je najbolji do sada, posećenost je bila odlična ali i ekipe koje su učestvovale na turniru i dolazile iz čitave Srbije. Isto važi i za fond nagrada koji je iznosio milion dinara” rekao je direktor Ustanove za sport – Sportskog centra “Ada” u Ćupriji.

Prvo mesto i 600.000 dinara osvojila je ekipa “Sind” Šabac , drugo mesto i 200.000 dinara ekipa “Divis nekretnine” Beograd , treće mesto i 150.000 pripalo je ekipi “Roto print” Ćuprija a četvrto mesto i 50.000 dinara ekipa “Gold Trofi” Jagodina.

FOTO GALERIJA OVDE