KRISTINA ANTIĆ POKLANJA ĆUPRIJI KONCERT, GITARISTA JOHAN SMIT GOST ĆUPRIJE - Ćuprija.net
21420
post-template-default,single,single-post,postid-21420,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

KRISTINA ANTIĆ POKLANJA ĆUPRIJI KONCERT, GITARISTA JOHAN SMIT GOST ĆUPRIJE

KRISTINA ANTIĆ POKLANJA ĆUPRIJI KONCERT, GITARISTA JOHAN SMIT GOST ĆUPRIJE

Violončelistkinja Kristina Antić, održaće solistički koncert “Svom gradu na dar”, 7. decembra,  u sali Osnovne muzičke škole “Dušan Skovran” sa početkom u 18 časova.

Kristina Antić je rođena 22. septembra 2003. godine u Ćupriji. Muzičko obrazovanje započela je sa osam godina u Školi za muzičke talente u Ćupriji, u klasi profesorke Nevene Busarać a kao solista, kamerni i orkestarski muzičar, ostvarila je uspešne nastupe u zemlji i regionu. Dobitnica je i brojnih nagrada na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima.

U četvrtak, 9. decembra, u organizaciji Škole za muzičke talente i Ustanove kulture Ćuprija, u sali muzičke škole, biće održan koncert švajcarskog gitariste Johana Smita i orkestra škole. Početak je u 18 časova a na programu su dela Johana Sebastijana Baha i Hoakina Rodriga, kao i srpskih kompozitora.

Na inicijativu učenika škole, koncert je humanitarnog karaktera i sav prihod biće doniran sestrinstvu manastira Sveta Petka kod Paraćina. Dva dana kasnije u subotu 11.12.2021. godine ovi umetnici nastupiće u Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu.