PODELJENI PRVI PAKETI POMOĆI - Ćuprija.net
17116
post-template-default,single,single-post,postid-17116,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PODELJENI PRVI PAKETI POMOĆI

PODELJENI PRVI PAKETI POMOĆI

Ekipe volontera opštine Ćuprija, danas su bile na terenu  i uručivale pakete pomoći korisnicima posebne novčane pomoći Centra za socijalni rad u Ćupriji kojima je trenutno pauzirana isplata sredstava. Pakete je donirao lanac kladionica Mocart a sadrže osnovne živone namirnice, hranu u konzervi kao i sredstva za ličnu higijenu, kako bi ovim koriscima koji su na evidenciji Centra za socijalni rad u Ćupriji olakšao dane koji su pred nama.

Ranije tokom današnjeg dana opština Ćuprija dobila je i donaciju JP Pošta Srbije od koje će biti formirani  paketi koji će biti uručeni građanima tokom narednih dana.

Za penzionere opštine Ćuprija odnosno za lica sa primanjima do 30.000 dinara, uključujući i korisnike porodičnih penzija, opština je obezbedila pakete koji će biti podeljeni ovoj kategoriji stanovnika našeg grada u naredim danima.

FOTO GALERIJA OVDE