PRIREDBA DOBRODOŠLICE ZA ĐAKE PRVAKE OŠ VUK KARADŽIĆ - Ćuprija.net
30870
post-template-default,single,single-post,postid-30870,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PRIREDBA DOBRODOŠLICE ZA ĐAKE PRVAKE OŠ VUK KARADŽIĆ

PRIREDBA DOBRODOŠLICE ZA ĐAKE PRVAKE OŠ VUK KARADŽIĆ

Slušaj tekst!
Slušaj tekst!

Polazak u školu poseban je dan za svako dete, a naročito prvake. Uzbuđenje, neizvesnost i radost zbog početka jednog novog poglavlja u životu, ne zaobilaze ni roditelje koji su i ovog poslednjeg dana avgusta, prisustvovali svečanom prijemu prvaka u „OŠ Vuk Karadžić”.

“Kolektiv OŠ „Vuk Karadžić” spremno dočekuje početak još jedne školske godine, a prijem prvaka je događaj na koji smo posebno ponosni. Drago mi je što su roditelji ukazali poverenje našem obrazovnom vaspitnom timu, a mi ćemo se truditi da to poverenje i opravdano. Ove godine u matičnoj školi upisana su 2 odeljenja prvaka i i isto toliko u područnim školama, pa je tako ove godine prvi put u školske klupe selo 49 đaka prvaka”, istakla je pozdravljajući decu i roditelje Vesna Vijorivić, direktorka škole.