ASFALTIRANA ULICA VOJE MILETIĆA U VIRINU - Ćuprija.net
23646
post-template-default,single,single-post,postid-23646,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ASFALTIRANA ULICA VOJE MILETIĆA U VIRINU

ASFALTIRANA ULICA VOJE MILETIĆA U VIRINU

Realizacija projekta uređenja seoskih saobraćajnica nastavljena je asfaltiranjem ulice Voje Miletića u Virinu koju su meštani ove seoske mesne zajednice na sastanku sa lokalnom samoupravom označili kao prioritetnu.

– Dužina ove ulice je oko 350 metara i nakon asfaltiranja ostaje da se postavi zaštitna bankina i urede kanali pored puta za odvod vode i atmosferskih padavima, rekao je prilikom obilaska radova Dejan Ristić, direktor JKP “Ravno 2014”.

– Virinci su pre dve godine iskazali potrebu da se asfaltira ulica 1. maja koja sada u celini sa ovom ulicom čini asfaltni prsten oko centra sela. U godini koja je pred nama izradićemo projektno tehničku dokumentaciju za asfaltiranje još dve ulice u ovom mestu, naglašava Ristić.

Putevi su bitan činilac u procesu poljoprivredne proizvodnje i ostanka populacije na selu pa će tako mehanizacija tokom narednih dana biti u Senju gde će se raditi na pripremi podloge za asfaltiranje nekoliko saobraćajnica u ovom mestu.