SPEKTAKL U MORAVSKOM PARKU, MEÐUNARODNA IZLOŽBA PASA - Ćuprija.net
37729
post-template-default,single,single-post,postid-37729,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SPEKTAKL U MORAVSKOM PARKU, MEÐUNARODNA IZLOŽBA PASA

SPEKTAKL U MORAVSKOM PARKU, MEÐUNARODNA IZLOŽBA PASA

Ćuprija je ovog vikenda bila domaćin prestižne međunarodne izložbe pasa CACIB, koja je privukla izuzetno veliki broj posetilaca i odgajivača iz cele Evrope. Oko 350 pasa iz različitih gradova, pod budnim okom osam sudija, predstavilo se na ovom događaju, koji je postao prava atrakcija za ljubitelje kinologije.

Posebno interesovanje izazvali su specijalni ringovi posvećeni šnaucerima i pinčerima, kao i britanskim i austrijskim ovčarima. Najlepši psi su nagrađeni peharima i medaljama, što je dodatno motivisalo izlagače da prikažu svoje ljubimce u najboljem svetlu.

„Ova izložba pasa nije samo prilika za vlasnike pasa da pokažu svoje ljubimce i steknu priznanja, već i prilika za ljude svih uzrasta da se upuste u svet kinologije i otkriju čari i raznolikost pasa,” izjavio je Milan Milanović, predsednik Kinološkog društva „Ada“, koje je organizator ovog događaja.

Izložba je organizovana po odobrenju Međunarodne kinološke federacije (FCI) i Kinološkog saveza Srbije, a manifestaciju su podržali Turistička organizacija opštine Ćuprija i Opština Ćuprija.