ZAVRŠENA ŠKOLA NEPLIVAČA, OVE SEZONE PODELJENO 200 DIPLOMA - Ćuprija.net
37568
post-template-default,single,single-post,postid-37568,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ZAVRŠENA ŠKOLA NEPLIVAČA, OVE SEZONE PODELJENO 200 DIPLOMA

ZAVRŠENA ŠKOLA NEPLIVAČA, OVE SEZONE PODELJENO 200 DIPLOMA

Podelom diploma završena je ovogodišnja škola plivanja koju tradicionalno organizuje Sportski centar “Ada” u okviru svojih letnjih aktivnosti. Škola plivanja, koja je potpuno besplatna za sve polaznike, ove godine je okupila oko 200 dečaka i devojčica različitog uzrasta, od kojih su mnogi prvi put savladali osnove plivanja.

Program škole plivanja održan je na gradskim bazenima na Slaviji, pod stručnim nadzorom trenera plivanja. Tokom trajanja škole, pored časova plivanja, polaznici su imali priliku da učestvuju i u edukativnim radionicama posvećenim bezbednosti na vodi, čime je dodatno istaknut značaj pravilnog ponašanja i opreza tokom boravka na bazenima i drugim vodenim površinama.

Uprava gradskog bazena istakla je da je pored obuke neplivača cilj i povećanje bezbednosti dece u vodi. Planirano je da se program nastavi i narede godine, uz nadu da će još veći broj dece iz našeg grada savladati veštine plivanja i postati sigurni plivači.