POČELA IZGRADNJA NOVE KAPELE NA GRADSKOM GROBLJU U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
30933
post-template-default,single,single-post,postid-30933,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POČELA IZGRADNJA NOVE KAPELE NA GRADSKOM GROBLJU U ĆUPRIJI

POČELA IZGRADNJA NOVE KAPELE NA GRADSKOM GROBLJU U ĆUPRIJI

Radovi na izgradnji nove kapele na mesnom groblju u Ćupriji su u punom jeku, zahvaljujući sredstvima obezbeđenim od strane lokalne samouprave. Kako je istakao Jovica Antić, predsednik Opštine Ćuprija, rok za završetak ovih radova je 200 kalendarskih dana.

Proces izgradnje gradske kapele će se odvijati u dve faze radi efikasnosti i potreba zajednice. U prvoj fazi će biti sagrađen objekat sa tri kapele, hladnjačom za čuvanje pokojnika, službenim prostorijama i salom za parastose. Druga faza projekta uključuje izgradnju aneksa objekta koji će sadržavati i komercijalni prostor.

Vrednost ove investicije iznosi nešto više od 40 miliona dinara, što će doprineti značajnom unapređenju kapaciteta i usluga koje pruža gradsko groblje u Ćupriji. Postojeća kapela na gradskom groblju, iako u upotrebi više decenija, je tehnički zastarela pa će tako nova kapela odgovarati potrebama gradu.