PODRŽANA ODLUKA O NOVIM PARKING MESTIMA U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
30791
post-template-default,single,single-post,postid-30791,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PODRŽANA ODLUKA O NOVIM PARKING MESTIMA U ĆUPRIJI

PODRŽANA ODLUKA O NOVIM PARKING MESTIMA U ĆUPRIJI

Rad većnika na 112. sednici Opštinskog veća obeležilo je razmatranje izmena finansijskih planova Osnovne škole „Đura Jakšić“ i Osnovne muzičke škole „Dušan Skovran“ i predlog Odluke o određivanju novih površina za parkiranje vozila u Ćupriji.

Predloženom odlukom, Ćuprija će dobiti nekoliko desetina novih parking mesta. Ovo će delimično ublažiti problem prarkiranja u glavnoj ulici u zoni oko zgrade Elektrodistribucije. Nova, ulična parking mesta biće obeležena u Ravaničkoj (od Kneza Miloša do Vojislava Ilića) i Reljinoj, dok će u Vidovdanskoj, u delu od Cara Lazara do Svetosavske, biti izgrađeno vanulično parkiralište.

Sednica Opštinskog veća završena je imenovanjem komisije za sprovođenje programa energetske sanacije stanova i porodičnih kuća.