ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS-A NIKOLA SELAKOVIĆ U POSETI ĆUPRIJI - Ćuprija.net
22006
post-template-default,single,single-post,postid-22006,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS-A NIKOLA SELAKOVIĆ U POSETI ĆUPRIJI

ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS-A NIKOLA SELAKOVIĆ U POSETI ĆUPRIJI

Član predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković, u okviru kampanje za predstojeće izbore, posetio je Ćupriju.

Obrativše se velikom velikom broju simpatizera SNS-a i građana na Gradskom trgu, Nikola Selaković je istako da izbori nisu igra, niti je država igračka.  Selaković je ovom prilikom podsetio na osnovne ciljeve politike Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem a to su mir, stabilnost i ekonomski napredak države. 

Građane je podsetio da se 3. aprila odlučuje o tome kojim putem će Srbija nastaviti svoj razvoj, da li će ići putem budućnosti, očuvanja mira i izgradnje političke stabilnosti ili krenuti nekim drugim smerom.

“Srbija je danas jedno veliko gradilište. Sva snaga nakon uspešne borbe protiv pandemije COVID-19 usmerena je na izgradnju novih auto-puteva, pruga, dovođenje investitora, izgradnju fabrika, rekonstrukciju i izgradnju kliničkih centara, bolnica” istakao je Selaković i pozvao građane da 3. aprila daju čvrstu i jasnu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića.

Predsednik Opštinskog Odbora Srpske napredne stranke u Ćupriji Ninoslav Erić osvrnuo se na aktuelnu krilaticu stranke “Dela govore” naglasivši da su se građani Ćuprije i Srbije uverili koliko je toga za bolji život do sada urađeno.

FOTO GALERIJA OVDE