OPŠTINSKI VEĆNICI ODRŽALI 100. SEDNICU VEĆA - Ćuprija.net
28492
post-template-default,single,single-post,postid-28492,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OPŠTINSKI VEĆNICI ODRŽALI 100. SEDNICU VEĆA

OPŠTINSKI VEĆNICI ODRŽALI 100. SEDNICU VEĆA

100. sednica Opštinskog veća opštne Ćuprija održana je po redovnoj proceduri a započeta razmatranjem nacrta Odluke o završnom računu Budžeta opštine Ćuprija za 2022. godinu.

Druga tačka predloženog Dnevog reda ticala se sprovođenja Javnog konkursa za popunjavanje položaja “Zamenik načelnika Opštinske uprave opštine Ćuprija”. Prema odluci konkurske komisije uslove za obavljanje ove funkcije ispunjava kandidat Dragana Milanović iz Ćuprije, inače jedina koja je po Javnom pozivu iskazala zainteresovanost za obavljanje ove dužnosti.

Rad većnika nastavljen je razmatranjem i usvajanjem izmena predloga Rešenja obrazovanju Komisije za analizu i proveru izveštaja o korišćenju sredstava Budžeta opštine Ćuprija, nacrta Odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu opštine Ćuprija, neposrednom pogodbom u KO Supska. Predmetna nepokretnosti koristiće se za izvođenje hidrogeoloških istraživanja za potrebe vodosnabdevanja.

Sednica veća završena je razmatranejm i usvajanjem Izmene finansijskog plana Ustanove kulture “Ćuprija” za tekuću godinu.