POČELO PRIJAVLJIVANJE ZA PRIKLJUČAK NELEGALNIH OBJEKATA NA KOMUNALNU INFRASTRUKTURU - Ćuprija.net
31434
post-template-default,single,single-post,postid-31434,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POČELO PRIJAVLJIVANJE ZA PRIKLJUČAK NELEGALNIH OBJEKATA NA KOMUNALNU INFRASTRUKTURU

POČELO PRIJAVLJIVANJE ZA PRIKLJUČAK NELEGALNIH OBJEKATA NA KOMUNALNU INFRASTRUKTURU

Građani koji žive u nelegalno izgrađenim objektima u narednih trideset dana odnosno do 15. oktobra mogu da se prijavljuju za privremeno priključenje na struju, grejanje, vodu i kanalizaciju.

U toku ostavljenog roka prilikom predaje zahteva vlasnici morati da prilože odgovarajuće dokaze o nelegalnoj zgradi u kojoj su kupili stan ili ako su kuću zidali bez građevinske dozvole.

Građani, uz zahtev za priključenje na struju, grejanje, vodu i kanalizaciju, između ostalog, treba da prilože očitanu ličnu kartu i geodetski snimak. Pored toga, treba da dokažu i vlasništvo nad objektom kao što su kupoprodajni ugovor, ugovor o zajedničkoj gradnji, investiciji ili nasledstvu.

Priključenje je moguće isključivo za vlasnike porodičnih stambenih objekata i vlasnike posebnih delova objekta-stanova, koji su izgradnjom, odnosno kupovinom trajno rešavali svoje stambeno pitanje. Može se privremeno priključiti samo jedan objekat, odnosno jedan stan istog vlasnika koji koristi za stanovanje.

Građani Ćuprije koji na ovaj način žele da reše aktuelni komunalni problem Zahtev mogu da preuzmu u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine opštinske uprave Opštine Ćuprija, na adresi 13. oktobra br. 7, radnim danima, od 8.30 do 15.30 časova