PREVAROM OŠTETILI ĆUPRIJSKO PREDUZEĆE ZA VIŠE OD 1,5 MILIONA DINARA - Ćuprija.net
31275
post-template-default,single,single-post,postid-31275,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PREVAROM OŠTETILI ĆUPRIJSKO PREDUZEĆE ZA VIŠE OD 1,5 MILIONA DINARA

PREVAROM OŠTETILI ĆUPRIJSKO PREDUZEĆE ZA VIŠE OD 1,5 MILIONA DINARA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su O. P. (1998), N. Č. (1954) i M. N. (1972) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

Oni se sumnjiče da su se lažno predstavili kao predstavnici jedne beogradske firme i, od 2. septembra, više puta, uzeli robu na odloženo plaćanje iz jednog ćuprijskog preduzeća i oštetili ga za više od 1,5 miliona dinara.

Takođe se sumnja i da je N. Č. prilikom preuzimanja robe, na otpremnicama ostavljao lažan broj lične karte, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave.

Policija je u vozilu O. P. pronašla i privremeno oduzela deo robe koja je, kako se sumnja, na prevaru uzeta iz ćuprijskog preduzeća.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu