FAMILY DAY U SMP-U, DAN ZA PAMĆENJE I PRILIKA ZA ODLIČNU ZABAVU - Ćuprija.net
31120
post-template-default,single,single-post,postid-31120,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

FAMILY DAY U SMP-U, DAN ZA PAMĆENJE I PRILIKA ZA ODLIČNU ZABAVU

FAMILY DAY U SMP-U, DAN ZA PAMĆENJE I PRILIKA ZA ODLIČNU ZABAVU

SMP Automotiv iz Ćuprije je uspešno je organizovao još jedan porodični dan, koji je okupio zaposlene i njihove porodice.

U ovom danu zabave posetioci su imali priliku da obiđu pogone fabrike u kojime rade članovi njihove porodice i uživaju u raznovrsnim aktivnostima i programu prilagođenom svim uzrastima. Dečija igrališta, streličarski poligon, radionice za decu, zabava sa klovnom, vožnja autića i još mnogo toga bilo je dostupno kako bi se osiguralo da svako ima priliku da se zabavi. Organizovana je i bogata ponuda hrane i pića kako bi se zadovoljili svi ukusi.

SMP Automotiv je ovim događajem pokazao svoju posvećenost zajednici i svojim zaposlenima, pružajući im priliku da se opuste i provedu kvalitetno vreme sa svojim porodicama. Ovaj “Family Day” je postao tradicija koja će se, bez sumnje, nastaviti i u narednim godinama. Takođe, organizacijom ovakvog događaja kompanija SMP Automotive dodatno potvrđuje ugled društveno odgovorne kompanije koja podržava lokalnu zajednicu i unapređuje kvalitet života svojih zaposlenih i njihovih porodica.

Program ovogodišnjeg porodičnog dana upotpunjen je folklornim predstavljanjem mlađih članova KUD “Železničar” i nastupom muzičog benda.