BEZBEDNOST DECE U SAOBRAĆAJU, NAJVAŽNIJA LEKCIJA NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE - Ćuprija.net
31104
post-template-default,single,single-post,postid-31104,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

BEZBEDNOST DECE U SAOBRAĆAJU, NAJVAŽNIJA LEKCIJA NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE

BEZBEDNOST DECE U SAOBRAĆAJU, NAJVAŽNIJA LEKCIJA NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE

Kompanija SMP Automotiv, kao društveno odgovorna kompanija, i ove godine na početku školske godine, u saradnji sa Saobraćajnom policijom, Crvenim krstom i Medicinskom školom iz Ćuprije, učestvovala je u realizaciji kampanje “Bezbednost dece u saobraćaju”.

Ovom prilikom za predškolce i đake prvake, upriličeno je predavanje na temu učešća dece u saobraćaju, a policijski službenici Nataša Miljković i Marko Klejić na pokaznom poligonu prikazali su deci osnovna pravila u prelaženju ulice, poštovanju saobraćajnih propisa i ponašanju na putu od škole do kuće. Potkovani znanjem, predškolci i budući prvaci odgovarali su na sva postavljena pitanja i izneli svoja zapažanja o tome kako se treba ponašati na ulici i koje greške deca ali i odrasli najčešće prave. Sa posebnim oduševljenjem su prihvatili učešće u pokaznoj vežbi, učestvujući i kao pešaci ali i kao vozači na poligonu.

Bila je ovo i prilika da predstavnici kompanije deci uruče prikladne poklone povodom početka školaske godine i pozovu ih da sa svojim roditeljima prisutvuju sutrašnjem Femili deju koji kompanija organizuje za sve zaposlene.