DR NELE KARAJLIĆ ODUŠEVIO VIŠE HILJADA FANOVA NA 11. MOTO SKUPU U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
30958
post-template-default,single,single-post,postid-30958,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

DR NELE KARAJLIĆ ODUŠEVIO VIŠE HILJADA FANOVA NA 11. MOTO SKUPU U ĆUPRIJI

DR NELE KARAJLIĆ ODUŠEVIO VIŠE HILJADA FANOVA NA 11. MOTO SKUPU U ĆUPRIJI

Na 11. Moto Skupu u Ćupriji, stotine motora i hiljade ljudi su se okupili kako bi prisustvovali nezaboravnom koncertu legendarne ličnosti muzičke scene, dr Neleta Karajlića. Ovaj događaj obeležio je vrhunac Moto Skupa, privlačeći mnoštvo obožavalaca iz različitih delova regiona.

Karajlić, bivši član kultnog benda “Zabranjeno pušenje,” priredio je višesatni koncert ispunjen energijom i emocijom pred ogromnom publikom. Njegove pesme, koje su obeležile generacije, publika je pevala do posledjeg minuta koncerta, stvarajući nezaboravan trenutak.

Moto Skup u Ćupriji važi za jedan od najvažnijih događaja u moto i muzičkoj zajednici u regionu. Ovogodišnja manifestacija privukla je veliki broj posetilaca a koncert dokazao da muzika ima moć da okupi ljude i stvori radosne trenutke.