KANDIDUJTE NAJBOLJE ZA DOBIJANJE OKTOBARSKE NAGRADE - Ćuprija.net
30718
post-template-default,single,single-post,postid-30718,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

KANDIDUJTE NAJBOLJE ZA DOBIJANJE OKTOBARSKE NAGRADE

KANDIDUJTE NAJBOLJE ZA DOBIJANJE OKTOBARSKE NAGRADE

Organizacioni odbor za obavljanje poslova u vezi sa organizovanjem i obeležavanjem dana opštine Ćuprija uputio je poziv građanima i institucijama opštine Ćuprija da dostave inicijative i predloge o dodeljivanju priznanja i nagrada pojedincima ili institucijama za najznačajnija dostignuća u oblastima društvenog života.

Inicijative i predloge sa obrazloženjem građani mogu dostaviti Savetu za kadrovska i mandatna pitanja Skupštine opštine Ćuprija pismenim putem, preko pisarnice Opštinske uprave opštine Ćuprija, Ulica 13. oktobra br. 7, uz popunjeni obrazac  koji se nalazi na šalteru br. 1 pisarnice ili elektronskim putem putem generisanog obrasca na zvaničnoj internet stranici Opštine Ćuprija.

Rok za dostavljanje predloga ističe u nedelju, 01.10.2023. godine.

Predlozi mogu da se podnose za sledeća priznanja i nagrade: Počasni građanin opštine Ćuprija, spomen plakete, zahvalnice, kao i za novčane nagrade.

Priznanja i nagrade biće dodeljeni na svečanoj sednici Skupštine opštine Ćuprija, koja će biti održana 13. oktobra u okviru Dana opštine.

LINK ZA PODNOŠENJE PREDLOGA