KRUŠEVAC GETO STAND UP "KRALJICA SNEŽANA PRVA" NASMEJAO ĆUPRIČANE - Ćuprija.net
30389
post-template-default,single,single-post,postid-30389,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

KRUŠEVAC GETO STAND UP “KRALJICA SNEŽANA PRVA” NASMEJAO ĆUPRIČANE

KRUŠEVAC GETO STAND UP “KRALJICA SNEŽANA PRVA” NASMEJAO ĆUPRIČANE

Brojni Ćupričani u amfiteatru u Moravskom parku prisustvovalu su premijernom izvođenju predstave “Kraljica Sneža prava” komedijskog dvojca Kruševac geto.

Popularni komedijski duo “Kruševac Geto” koji na društvenim mrežama prati preko 700.000 ljudi, u svom komedi šou programu predstavio je  jedan sasvim običan dan glavnih junaka Snežžane i Slobodana. Publika je na ovaj način bila u prilici da se upozna sa smešnim i originalnim situacijama njihovog prvog susreta, slanjem sina na studije u Beograd kao i vožnjom taksijem u prestonici.

Ovo su samo neke od tema svakodnevnice koje ovaj šou obrađuje i predstavlja na svojim nastupima. Inače predstava “Kraljica Snežana prva” izvodi se već dve godine i puni dvorane širom Srbije, regiona i dijaspore a sinoćnjim izvođenjem Kruševac Geto upisuje ime Ćuprije na listu mesta koje je posetio i brojnu publiku dobro zabavio. Dodajmo i to da je organizator izvođenja predstave Ustanove kulture “Ćuprija” i da se ulaznice publici nisu naplaćivale.