CENTAR BATINCA POD NOVIM ASFALTOM, SLEDI NASTAVAK RADOVA NA GRADSKIM I SEOSKIM SAOBRAĆAJNICAMA - Ćuprija.net
30320
post-template-default,single,single-post,postid-30320,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

CENTAR BATINCA POD NOVIM ASFALTOM, SLEDI NASTAVAK RADOVA NA GRADSKIM I SEOSKIM SAOBRAĆAJNICAMA

CENTAR BATINCA POD NOVIM ASFALTOM, SLEDI NASTAVAK RADOVA NA GRADSKIM I SEOSKIM SAOBRAĆAJNICAMA

Za meštane seoskih mesnih zajednica su održavanje i izgradnja puteva od najvećeg značaj za rad i ostanak na selu. Shodno njihovim potrebama i zahtevima u Batincu je asfaltirano oko 900 kvadratnih metara pristupnog puta ka dvorištu seoske crkve, Hrama Vaznesenja Gospodnjeg i plato ispred Doma kulture. Kompletne pripremne radove, izvele su ekipe Radne jedinice građevinska operativa JKP Ravno 2014. dok su u poslove asfaltiranja sa dodatnom mehanizacijom uključeni podizvođači.

“U dogovoru sa crkvenim odborom, sveštenstvom i Mesnom zajednicom Batinac, uoči osveštanja Hrama Vaznesenja Gospodnjeg u Batincu, asfaltirali smo glavnu pristupnu saobraćajnicu ka crkvenom dvorištu i deo puta na ulazu u crkvenu portu sa zadnje kapije. Radove na iskopu, posipanju drobljenog kamena, propusta za vodu, sopstvenom mehanizaciom uradile su ekipe građevinske operative JKP, tako da smo bez većeg zastoja u toku dana završili i asfalterske radove”, kaže Dejan Ristić, direktor JKP Ravno 2014.

Krajem leta i tokom jeseni, počinju radovi na revitalizaciji gradskih i seoskih saobraćajnica, a za prvu partiju radova iz lokalne kase, opredeljeno je oko 30 miliona dinara.