MEDICINSKA ŠKOLA NAGRADILA KNJIGAMA I DIPLOMAMA OSAM VUKOVA I ÐAKA GENERACIJE - Ćuprija.net
29545
post-template-default,single,single-post,postid-29545,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

MEDICINSKA ŠKOLA NAGRADILA KNJIGAMA I DIPLOMAMA OSAM VUKOVA I ÐAKA GENERACIJE

MEDICINSKA ŠKOLA NAGRADILA KNJIGAMA I DIPLOMAMA OSAM VUKOVA I ÐAKA GENERACIJE

Slušaj tekst!
Slušaj tekst!

Medicinska škola iz Ćuprije ispratila je je još jednu generaciju maturanata na životni put. Postignuti rezultati i prosečna ocena sa kojim su maturirali zaslužno im je donela titulu jedne od najuspešnijih ako ne i najuspešnije generacije ćuprijskih medicinara.

Ukupno 8 učenika dobilo je laskavo priznanje-diplomu Vuk Karadžić, Slađana Glišić, Milica Ilić, Tamara Vučković, Isidora Mančić, Marija Stefanović, Aleksandar Filipović, Miljana Krstić i Danica Mladenović. Za učenika generacije proglašen je Uroš Nikolić.

“Svih 128 maturanata Medicinske škole uspešno je završilo i diplomiralo u ovoj školi, Želim im da sa sobom ponesu samo lepe uspomene, da ostvare svoje snove, upišu željene škole, a pre svega ostanu dobri i vredni ljudi” poručila je u avom obraćanju budućim studentima , zaključila je direktorka škole Marija Ilić.